Kolacje Degustacyjne

16.10.2020

Drodzy Goście! Już 16 października (piątek), Restauracja Folk przy Hotelu Bristol Tradition&Luxury zaprasza na Wieczór Gruziński.

To już kolejna edycja cyklu Kolacji Degustacyjnych, podczas których szef kuchni Janusz Pyra wraz ze swoim zespołem zabiera gości w kulinarną podróż po najbardziej wyjątkowych smakach.

Tym razem zapraszamy do zasmakowania się w pełnej przypraw kuchni gruzińskiej, która zachwyca różnorodnością i bogactwem aromatów. Gwarantujemy doskonałą zabawę przy akompaniamencie gruzińskich przebojów oraz dekoracji, które przeniosą nas w kolorowy świat tego wyjątkowego regionu.

W programie:

  • muzyka na żywo
  • pokaz tradycyjnego tańca gruzińskiego
  • opowiesci z Gruzji
  • wystrój i klimat nawiązujący do gruzińskiej tradycji

 

MENU

  • Badridzani - roladki z bakłażana faszerowane orzechami
  • Chaczapuri
  • Ajapsandali z bakłażana / ciasto serowe
  • Odżahuri (ojakhuri) - wieprzowina pieczona z cebulą i ziemniakami
  • Pierogi chinkali
  • Szaszłyk gruziński, pieczona papryka, cebula, pomidory
  • Ryż z orzechami, bakaliami i pieczoną dynią, sos orzechowy

Cena: 150 PLN /osoba

Rezerwacja:

info@bristol-rzeszow.pl

e.bieszk@bristol-rzeszow.pl

+48 17 250 00 50