Taste the unique dishes served at the Folk Restaurant located in the Bristol Tradition & Luxury Hotel in Rzeszów.
ROE DEER CARPACCIO 47 PLN
herbal vinaigrette / vegetables / ’’bursztyn’’cheese
CHOPPED HERRING 23 PLN
apple / onion / pickled vegetables
CHICKPEA HUMMUS 25 PLN
grilled vegetables / herbal olive oil
SALAD WITH GRILLED CHICKEN AND FRIUTS 27 PLN
TURKEY LIVER 25 PLN
plums / cherry vodka / cream
PRAWNS IN BACON 37 PLN
lentils / peppers coulis
BLACK PUDDING WITH APPLES AND ONIONS 20 PLN
PAPARDELLE WITH PRAWNS 45 PLN
prawns / vegetables / olive oil / spinach
PAPARDELLE WITH PROCINI MUSHROOM 45 PLN
boletus / cream fresch / spinach / ’’rubin’’ cheese
WHITE VEGETABLES CREAM SOUP 22 PLN
bronuoise vegetables / toast / herbal olive oil
GALICIAN BORSCHT (traditional beetroot soup) 27 PLN
beef sirloin / egg / potato puree
BAKED PAPRIKA AND TOMATO CREAM SOUP 23 PLN
paprika / tomatoes / lentils / vegetables
COD SIRLOIN 59 PLN
spinach with tomatoes / cream / potato pure with butter
FRIED TROUT FILLETS 42 PLN
orzo pasta / butter / vegetables / herbs
KASHOTTO WITH VEGETABLES 28 PLN
spelled / oat / vegetables / olive oil
GNOCCHI 38 PLN
with beetroot / stuffed with cheese and nuts / vegetables / olive oil
DUMPLINGS WITH VENISON 37 PLN
porcini mushroom stewed in butter / red cabbage pure
ROASTED DUCK FILLET 54 PLN
celery pure / baked apple jam with oranges / gnocchi with beetroots
PORK TENDERLOIN ROASTED WITH HERBS 48 PLN
potato pure / porcini mushroom stewed in cream / with butter / gravy
JEWISH CHOLENT 42 PLN
pearl barley / beans / egg / jewish bread ’’maca’’
DEER ROAST / TRADITIONAL POTATO CAKE STUFFED WITH SAUERKRAUT 75 PLN
porcini mushroom in cream / celery pure / beetroots stewed in wine
BEEF STEWED IN RED WINE/BAKED SWET POTATOES 65 PLN
horseradish puree / green beans in spicy sauce
BEEF TENDERLOIN STEAK 89 PLN
grilled vegetables / potato rostii
Grillowany schab z kością - 58 zł
ziemniaczane „pączki” / brukselka z masłem / puree z zielonego groszku / sos demi glace
Pieczony filet z kaczki - 62 zł
puree z selera / konfitura z pieczonych jabłek / kluseczki ziemniaczane z buraczkami
Wołowina duszona w egipskim winnicy warzyw - 75 zł
chrzanowymi puree ziemniaki / fasolka szparagowa w ostrym sosie / złone bataty
Stek z polędwicy zołowiczej - 99 zł
ziemniaczanych warzyw wołowych bataty / grillowane warzywa
Rostbef wołowy - 95 zł
bataty / grillowane warzywa
Antrykot wołowy - 97 zł
bataty / grillowane warzywa
Pieczona dorada z masłem - 65 zł
zioła / placek z prosa / pomidory / zioła / sos cytrynowy
Polędwica z dorsza - 65 zł
szpinak / śmietana / maślane ziemniaki puree
Fondant - 22 zł
owoce sezonowe | sorbet
Torcik szwarcwaldzki - 22 zł
z malinami
Torcik śmietankowy - 22 zł
z czarną porzeczką