Kolacje Degustacyjne
Drodzy Goście!
Już 16 października (piątek), Restauracja Folk przy Hotelu Bristol Tradition&Luxury zaprasza na Wieczór Gruziński.
To już kolejna edycja cyklu Kolacji Degustacyjnych, podczas których szef kuchni Janusz Pyra wraz ze swoim zespołem zabiera gości w kulinarną podróż po najbardziej wyjątkowych smakach.
Tym razem zapraszamy do zasmakowania się w pełnej przypraw kuchni gruzińskiej, która zachwyca różnorodnością i bogactwem aromatów. Gwarantujemy doskonałą zabawę przy akompaniamencie gruzińskich przebojów oraz dekoracji, które przeniosą nas w kolorowy świat tego wyjątkowego regionu.
W programie:
muzyka na żywo
pokaz tradycyjnego tańca gruzińskiego
opowiesci z Gruzji
wystrój i klimat nawiązujący do gruzińskiej tradycji
MENU
Badridzani - roladki z bakłażana faszerowane orzechami
Chaczapuri
Ajapsandali z bakłażana / ciasto serowe
Odżahuri (ojakhuri) - wieprzowina pieczona z cebulą i ziemniakami
Pierogi chinkali
Szaszłyk gruziński, pieczona papryka, cebula, pomidory
Ryż z orzechami, bakaliami i pieczoną dynią, sos orzechowy
Cena
: 150 PLN /osoba
Rezerwacja